För kunder

Här presenterar vi våra dotterbolag och verksamheter. Mer information om våra produkter finns på respektive dotterbolags webbplats.

  • Industrihandel

Affärsområde Industrihandel erbjuder effektivare produktionslösningar baserade på verktygsmaskiner och automation inklusive verktyg, service, support och finansiering, till verkstadsindustrin.

Erbjudandet görs i sju länder under namnet Duroc Machine Tool. 

  • Industri

Affärsområde industri bedriver produktion av kundanpassade nischprodukter, specialbearbetning samt underhåll av komponenter till polymer- verkstads-,kraft-, process- och transportindustrin. I affärsområdet ingår verksamheterna International Fibres Group, Duroc Rail och Duroc Laser Coating. 

IFG är den största oberoende leverantören av polypropylenbaserade fibrer och garner i Europa och USA. Bolagets huvudsakliga kunder är tillverkare av bland annat bilinteriörer, ljuddämpande kompositmaterial främst till bilindustrin, textilier till möbler och mattor, tekniska applikationer såsom filter samt så kallade geotextilier som används vid vägbyggen och liknande projekt.

Duroc Rail AB i Luleå som erbjuder service i Skandinavien på underhåll och reparation av järnvägshjul med snabba leveranser, hög kvalitet och stort kunnande på underhåll av hjul.

Duroc Laser Coating AB i Luleå som med sin expertis på lasersvetsning och materialteknik erbjuder kunderna ökad livslängd, produktivitet, säkerhet och minskade underhållskostnader.

 

 

 IFG RGB Large

 

DMTsvartvit2rad 

 

Duroc Laser Coating

 

Rail-enrad hög

 

 

 

 

 

Duroc mikrometer_185.jpg